Afspraken

De online agenda is tijdelijk niet werkzaam i.v.m het corona virus. We streven ernaar om deze naar alle waarschijnlijkheid in juli weer werkzaam te hebben.

Iedere dag is er ’s ochtends en ’s middags spreekuur. Voor het spreekuur moet u vooraf altijd een afspraak maken. Voor afspraken kunt u de praktijk bellen op werkdagen tussen 08.00 en 10.30 uur.

Gemiddeld duurt een afspraak 10 minuten. Heeft u meerdere klachten of vragen? Geeft u dit dan aan bij het maken van de afspraak dan kunnen we meer tijd voor u reserveren.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daarvoor opgeleid en maakt daarmee zo goed mogelijk een inschatting van de aard en de dringendheid van uw eventuele klachten. U bent hiertoe echter niet verplicht.

N.B. Niet verschijnen zonder bericht

Met enige regelmaat komt het voor dat patiënten bij de huisarts, assistente of praktijkondersteuner niet op een afspraak verschijnen zonder dat we een afmelding hebben ontvangen. Dit is hinderlijk omdat hierdoor lege plekken in het spreekuur ontstaan waar anderen graag gebruik van hadden gemaakt. Natuurlijk tonen we begrip voor bijvoorbeeld overmacht als oorzaak van het niet verschijnen zonder afmelden.

Voor het niet verschijnen zonder afmelding zijn wij genoodzaakt voortaan kosten in rekening te brengen. Deze kosten liggen, afhankelijk van de tijd die gereserveerd was voor het consult, tussen de €10 en €20. N.B. Dit bedrag wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar en zal door de betrokkene zelf voldaan moeten worden.

Dus: kunt u uw afspraak niet nakomen, belt u ons dan a.u.b. uiterlijk 24 uur van tevoren om te melden dat u verhinderd bent!

Uitslagen opvragen en andere vragen aan de assistente

U kunt hiervoor dagelijks bellen tussen 14.00 uur en 17.00 uur. 

H. Hogenbosch, huisarts.

Contact

Praktijk Hogenbosch

Pandgang 2

5057 EA Berkel-Enschot

Tel. 013 533 1320