Assistentes

In onze praktijk zijn de volgende assistentes werkzaam:

  • Ellen Doevendans
  • Maxe Rassaerts

 

De assistente staat u als eerste te woord als u de praktijk belt. In verband met personeelstekort zijn wij genoodzaakt dat er mogelijk een spoedbandje te horen kan zijn.  Wij betreuren dat dit kan voorkomen echter hopen op uw begrip. 

Wij willen U erop attenderen dat het ook mogelijk is om via de MGN-app afspraken te maken. Graag dit eerst doorgeven aan de assistente zodat zij dit mogelijk in werking kunnen stellen.


Triage door doktersassistent aan de telefoon:

Doordat het op de huisartsenpraktijk steeds drukker wordt zijn wij genoodzaakt te triageren. Dit doet de assistente om te beoordelen hoe urgent de hulpvraag is. Dat wil zeggen dat de triagist/doktersassistente bepaalt met hoeveel spoed een patiënt onderzocht en behandeld moet worden.
Alle assistentes zijn goed opgeleid om de triage uit te kunnen voeren. Hier zijn bepaalde protocollen voor.

Aan de hand van een protocol kan de assistente bepalen met hoeveel spoed een klacht afgehandeld moet worden en hoe de patiënt het best geholpen kan worden.

Ze weet het antwoord op veel praktische vragen, bijvoorbeeld over verwijzingen en recepten.

U kunt bij de assistentes verder terecht voor wondverzorging, het meten van de bloeddruk, behandelen van wratten, oren uitspuiten, uitstrijkjes, hechtingen verwijderen, urine onderzoek, zwangerschapstest, vaccinaties en het verstrekken van informatiefolders.

Toegankelijkheid gereedschappen

U kunt de Toegankelijkheidstool links in het scherm gebruiken om de site voor uzelf toegankelijker te maken door bijvoorbeeld teksten te vergroten of verkleinen, het contrast tussen de achtergondkleur en de tekstkleur groter te maken of het lettertype te wijzigen.

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner Ga naar de inhoud